Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Det har hänt mycket på hemsidan senaste tiden.

Uppdateringsfest på Arsenal.se

tor 8 jan 2009 kl 17:44

Under trettondagshelgen inleddes arbetet med att göra klart de delar av hemsidan som åtrstår. Det har redan hänt saker på sajten.

Bland de delar som har uppdaterats märks främst avdelningarna under Arsenal Sweden Lokalt, där varje orts egen avdelning har fått en uppfräschning. Tanken är nu att dessa avdelningar ska hållas levande av medlemmarna genom att folk skickar in foton till ambassadörerna efter träffar och fester.

Även reserapportsavdelningen under Arsenal Sweden har börjat fyllas på med reserapporter som har skrivits till tidigare upplagor av Arsenal.se, men som inte har följt med efter någon av de renoveringar som har genomförts. Där är också medlemmarna välkomna att skicka in sina egna alster till medlem@arsenal.se.

Sajten är naturligtvis inte helt färdigbyggd ännu, men den ska bli ännu mer levande och informationstät. Surfa gärna runt på sajten och kolla in nyheterna.