Medlemmar: 6218 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Eduardo närmar sig comeback efter benbrottet.

Eduardo spelade 90 minuter

ons 21 jan 2009 kl 21:10

Eduardo kommer allt närmare en comeback i A-laget efter att ha gjort 90 minuter med reserverna.

Nästan ett år efter Martin Taylors överfall på Eduardo så har nu vår brasilianske kroat gjort sin första hela match. Det gjorde han med reservlaget som på onsdagkvällen mötte Stoke på bortaplan. Matchen slutade 2-2, men Eduardo hade en 3-2-boll inne som i mina ögon felaktigt vinkades av för offside. Viss reservation dock för den något gryniga bilden på Arsenal TV Online...

Eduardo var aktiv och involverad i anfallsspelet och visade att han har kvar sin fina touch på bollen men det blev alltså inga mål. Nätade gjorde däremot Jack Wilshere som gjorde båda målen för Arsenal och det första målet var ett konstnummer i den högre skolan när han med en vänsteryttersida lobbade in bollen från det vänstra hörnet av straffområdet in i det högra krysset bakom en chanslös målvakt.

Det verkar nu hur som helst bara som om det är en tidsfråga innan vi ser Eduardo i A-laget igen, det känns inte alls orimligt att hoppas på att han är tillbaka i truppen senast till hemmamatchen mot West Ham nästa vecka.