Medlemmar: 5525 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det ryktas att Wilshere signat ett åttaårskontrakt med Arsenal.

Wilshere får kontrakt, andra går på lån

tor 1 jan 2009 kl 21:09

Jack Wilshere fyllde på nyårsdagen 17 år - och fick sitt lärlingskontrakt omvandlat till ett A-lagskontrakt.

Detta uppger sajten YoungGuns, en sajt som brukar vara pålitlig. Kontraktet sägs vara så långt som åtta (!) år och allt snack om att han skulle lånas ut avfärdas som bara snack. Wenger har, enligt YougnGuns, inga som helst planer på att låna ut Jack utan det är A-laget som gäller. Det hela har ännu inte bekräftats på arsenal.com, men det lär väl komma inom kort om det stämmer.

Vad som dock är bekräftat är att Gavin Hoyte, Jay Simpson och Nacer Barazite lånas ut medan Håvard Nordtveit nu åter är en Gunner efter sin låneutflykt till Salamanca. Han lämnade egentligen Spanien redan tidigt i höstas efter att ha vantrivts något enormt där nere och bara gjort tre matcher, men är nu officiellt spelklar igen för Arsenal.

Gavin Hoyte går i sin tur på lån till Watford, ett låneavtal som sträcker sig vårsäsongen ut. Jay Simpson stannar i Premier League, då han går till West Bromwich Albion för att skaffa sig mer erfarenhet. Detta gör han våren ut. Slutligen så Nacer Barazite, som förlänger både sitt kontrakt med Arsenal och sitt låneavtal med Derby till att räcka säsongen ut. Nacer har spelat 19 matcher för Derby så här långt och har spelat fram till fler mål än någon annan i laget.