Medlemmar: 4971 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kolla era profiler om ni ansökt om biljetter i natt.

Problem med biljettbeställningar

mån 9 feb 2009 kl 10:45

Under natten drabbades biljettbeställningen på Arsenal.se av tekniska problem. Ni som har lagt beställningar bör kontrollera att dessa har gått igenom.

Vid midnatt öppnade Arsenal-Middlesbrough den 25/4 för biljettbeställningar på Arsenal.se. På grund av ett tekniskt missöde gick dock inga inbetalningar igenom under natten, utan systemet började fungera igen vid tio-tiden på förmiddagen.

Ni som har ansökt om biljetter måste därmed kontrollera att er beställning finns registrerad. Detta gör ni genom att logga in på sajten och sedan titta under "Min profil" som du hittar längst upp till vänster på sajten. Eventuella frågor skickas till biljetter@arsenal.se.

Arsenal Sweden ber om ursäkt för det inträffade.