Medlemmar: 8839 st.
Visa menyn

Anmäl er till MFF Support Cup

lör 21 mar 2009 kl 12:27

Nu har alla medlemmar i Arsenal Sweden möjlighet att anmäla sig till våra lag i supporterklubbsturneringen som vi vann ifjol.

Arsenal Sweden vann som bekant turneringen ifjol efter att ha imponerat starkt igenom hela turneringen med hjälp av diverse inlån. Nu sätter vi planerna på total dominans i verket och därför ska vi ställa upp med ett eller två lag i turneringen med bara medlemmar ur klubben.

I år kommer cupen att spelas helgen den 27-28 juni vilket är samma helg som finalen i U21-EM spelas i Malmö. Om vi anmäler oss snabbt finns det en möjlighet att få köpa finalbiljetter till deltagarna i cupen för endast 21 kronor styck. Ett sanslöst bra erbjudande. Så ta chansen att umgås med likasinnade och se livefotboll i toppklass, både på Limhamnsfältet och på Swedbank Arena den 29 juni då finalen i U21EM spelas.

Turneringen spelas i sjumanna lag, och matcherna spelas 2x12 minuter. Under lördagen spelas gruppspel där ettan och tvåan går vidare till slutspelet som spelas på söndagen. Allt föregår på Limhamnsfältet i Malmö intill Ribersborgs strandområde. Det finns tillgång till Arsenal Swedens tält med skugga och regnskydd om det behövs och det kommer även att ske souvenirförsäljning i detta tält.

Under lördagkvällen finns det möjlighet till samkväm om man vill det. Boende i Malmö ordnas på egen hand, många av de tillresta supportrarna tältar på området.

 

Det kostar ingenting för medlemmarna att vara med. Vi spelar i Arsenals hemmaställ.

Alla anmälningar och frågor kan ställas till Magnus Ahldén som är ansvarig för arrangemanget. magnus.ahlden@arsenal.se