Medlemmar: 6531 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Inget spel för Walcott i helgen.

Walcott missar Newcastle-matchen

lör 21 mar 2009 kl 19:30

Tyvärr har Theo Walcott åkt på en skada igen och finns inte tillgänglig till matchen mot Newcastle. Håller formen i sig ändå?

Laget tar nästan ut sig själv nuförtiden och det är i princip inget gott tecken. Backlinjen lär vara solklar förutom på en punkt. Ska Djorou in i mitten och vem av Gallas och Touré får då lämna sin plats?
På mittfältet startar troligen Nasri och Eboue på kanten, Denilson och Diaby i mitten. Arshavin och van Persie startar på topp. Wenger skulle kanske föredra att spela Song istället för Diaby som var väldigt medioker i förra matchen. Bendtner skulle kunna få förtroendet istället för Nasri eller van Persie, men det är inte troligt. Eduardo lär starta på bänken?

Alltså, laget ger sig mer eller mindre själv och då gäller det för gubbarna att hitta sitt eget spel mot ett Newcastle som inte direkt svämmar över av självförtroende. 1 vinst på de senaste 11 matcherna sätter inte skräck i oss. Man ska dock komma ihåg att fast Newcastle inte vinner ofta är man dock duktiga på att kryssa, vilket Arsenal också är. Förra årets möte slutade också med ett kryss på St.James Park efter att Steven Taylor kvitterat Adebayors tidiga mål.

Arsenal kommer till spel utan Adebayor, Rosicky, Fabregas och Walcott. Eduardo finns med i truppen efter det att Wenger i torsdags sagt att han inte fick plats på bussen för att därefter ändra sig till presskonferensen igår. Däremot kan vi kanske återse Silvestre även om det inte är en spelare som betyder skillnad mellan förlust och vinst.

Newcastle får tillbaka benknäckar-Nolan, en spelare åtminstone jag gärna hade varit utan. Michael Owen och Obafemi Martins är spelare vi måste se upp med och fast deras försvar läcker och vårt är stabilt med endast tre insläppta mål 2009 i PL så är största hotet att vi bara ställer ut skorna.