Medlemmar: 4587 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Fabianski är uttagen i det polska landslaget.

Sexton Gunners i landslag

ons 25 mar 2009 kl 21:23

Till de landskamper som nu ska spelas är sexton Arsenal-spelare uttagna i olika landslag.

Flest spelare återfinns i Frankrike: Abou Diaby, Gael Clichy, Samir Nasri, Bacary Sagna och William Gallas är alla uttagna till truppen i Frankrikes två möten med Litauen.

Elfenbenskusten har tagit ut Kolo Toure och Emmanuel Ebuoe. Ivorianerna möter Malawi den 29/3.

Eduardo är uttagen för Kroatien mot Andorra. Det är nog rimligt att gissa att han inte spelar hela matchen för att inte dra på honom nya följdskador.

Robin van Persie ingår i Hollands trupp och lär, då han är tämligen gjuten i startelvan, få ganska mycket speltid när de oranga möter Skottland och Makedonien på hemmaplan.

Sven-Göran Eriksson har i vanlig ordning tagit ut Carlos Vela till Mexicos trupp. De möter Costa Rica hemma den 28/3 och Honduras borta den 1/4.

Aaron Ramsey ingår i Wales trupp till mötena med Finland och Tyskland på hemmaplan. Wales har faktiskt chansen att ta ledningen i sin kvalgrupp, men då måste de vinna både mot Finland och Tyskland.

Schweiz har kallat på Johan Djourous tjänster i dubbelmötet med Moldavien.

Polen vill också ha en Gunner i sitt lag när de möter Nordirland borta och San Marino hemma. Därför har man tagit med sig Lukasz Fabianski.

Emmanuel Adebayor är uttagen till Togos trupp för mötet med Kamerun. Det är dock lovat från Togos ledning att han inte ska spela något i matchen, vi får se hur det blir med den saken.

Nicklas Bendtner har gjort stora framsteg hos oss på senare tid, och lär vara given i startelvan när Danmark möter Malta hemma och Albanien borta.

Ryssland möter Azerbajdzjan hemma och Lichtenstein borta och då är förstås Andrej Arsjavin uttagen.