Medlemmar: 6070 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Annan ansökan till Man Utd i CL.

Biljetter till Arsenal-Man United

fre 17 apr 2009 kl 12:05

Den 5 maj tar Arsenal emot Manchester United i returmötet av semifinalen i Champions League. Så här gör du för att ansöka om biljetter.

På grund av ett förväntat högt ansökningstryck, samt risk för en begränsad tilldelning från Arsenal kommer den här matchen ej att öppnas i den vanliga biljettförsäljningen på Arsenal.se.

Istället tar vi emot intresseanmälningar på biljetter@arsenal.se från och med söndag 19/4 kl 12.00 fram till och med måndag 20/4 kl 22.00. Bland dessa intresseanmälningar lottas sedan de biljetter vi tilldelas ut, och dessa får betala in de 850:-/styck som biljetterna kostar på klubbens plusgirokonto. Anmälningar som kommer in före. eller efter denna period kommer ej att beaktas i utlottningen. Detta gäller även ej fullständiga anmälningar.

För att din intresseanmälan ska vara fullständig krävs att du i mailet anger vilken match den gäller, namn och medlemsnummer för samtliga ansökande, adress och telefonnummer för den som gör beställningen.