Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Bischoff ut - fyra ynglingar in

tis 30 jun 2009 kl 11:08

Amaury Bischoff får tillsammans med sju andra spelare lämna klubben, medan fyra yngligar får proffskontrakt.

Det är Arsenal.com som i dag meddelar att Amaury Bischoff inte får någon förlängning på det ettårskontrakt han skrev på förra sommaren. Han har bara gjort ett fåtal framträdanden med A-laget och spelade i övrigt med reserverna där han inte heller presterade några särskilt minnesvärda insatser.

De övriga som får lämna Arsenal är dessa spelare:

James Dunne
Kontrakt med Arsenal sedan 2007, 16 matcher med reserverna. Lånades ut till Nottingham men lyckades inget vidare där.

Rui Fonte
Efter tre år i klubben får portugisen söka sin lycka på annat håll. Lånades i januari ut till Crystal Palace där det bara blev fem matcher.

Abu Ogogo
Lämnade Arsenal redan i november förra året för Barnet i League Two på lån, och nu får han lämna Arsenal permanent.

Paul Rodgers
Spelade en match i Carling Cup i november 2008, men lånades ut till Northampton i januari 2009.

Rene Steer
Vänsterback som har tillhört Arsenal sedan han var 13 år och fick ett proffskontrakt 2007. Spelade fyra matcher med reserverna 08/09 innan han lånades ut till Gillingham i fyra månader.

Vincent van den Berg
Holländsk U17-landslagsman som mest har varit utlånad, senast till FC Zwolle.

Anton Blackwood
Kom till Arsenal från Northampton 2007 och spelade mest med U18-laget. Lyckades inte i reserverna 08/09 och får nu lämna klubben.

Samtidigt får fyra yngre spelare nu proffskontrakt. Det är dessa fyra:

Luke Ayling
Ayling spelade varenda minut i FA Youth Cup, som ju Arsenal som bekant vann efter att ha spelat ut Liverpool efter noter i finalen. Han har även spelat med reservlaget under säsongen där han han gjorde nio matcher som mitt- och högerback.

Craig Eastmond
Även Eastmond spelade i FA Youth Cup-laget och spelade ett flertal matcher för reserverna. Han spelar främst högerback, men fungerar även bra som defensiv mittfältare.

James Shea
Shea är en målvakt som 08/09 gjorde sin debut i U18-laget, och var förstemålvakt i FA Youth Cup och i Premier Acadamy League (som Arsenal också vann, för övrigt). Han gjorde tre matcher med reservlaget och har under säsongen främst utvecklat sitt spel med fötterna samt luftspelet.

Cedric Evina
Cedric har tillhört klubben sedan han var nio år gammal och spelade den gångna säsongen mestadels i U18-laget men gjorde även ett par framträdanden med reserverna. Evina spelare främst vänsterback men har även spelat till höger på mittfältet.