Medlemmar: 8835 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Nu drar vi igång biljettansökningarna.

Nu öppnar vi biljettförsäljningen

tor 9 jul 2009 kl 14:36

Inom kort öppnar Arsenal Sweden Arsenal-Portsmouth och Arsenal-Wigan för biljettansökan. Men redan nu kan du köpa biljetter till Emirates Cup.

Nytt för den här säsongen på Arsenal.se är att biljettbeställningen numera ligger under Biljetter i vänsterspalten, och där framgår det också när biljettbeställningen öppnar för de olika medlemskategorierna.

För regler och instruktioner angående biljettbeställning, se här.

Arsenal Sweden har sex biljetter att sälja till Arsenal-Atletico Madrid den 1/8 samt sex biljetter till Arsenal-Rangers den 2/8 i Emirates Cup. Biljetterna gäller också för PSG-Rangers respektive Atletico-PSG.

För att köpa biljett till någon av dagarna skicka ett mail till biljetter@arsenal.se och uppge namn, medlemsnummer, adress och telefonnummer. Först till kvarn-principen gäller. Pris/dag är 500:-.

Arsenal-Portsmouth 22/8 och Arsenal Wigan 19/9 öppnar för ansökan silvermedlemmar den 12/7 och för bronsmedlemmar 14/7 (inga guldmedlemmar har blivit utsedda ännu). Priset för dessa matcher är 675:-.

Arsenal-Blackburn 4/10 öppnar för ansökan för silvermedlemmar den 26/7 och för bronsmedlemmar 28/7. Priset för denna match är 675:-.