Medlemmar: 8835 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Både Arsenal och Juventus jagar brassen Melo.

Vad händer med Felipe Melo?

tor 9 jul 2009 kl 17:01

Under gårdagen ryktades det om att 26-årige Felipe Melo skulle spendera sina kommande år i Juventus, men dagens rubriker säger annat ...

Arsenal har under en lång tid varit intresserat av att signa den brasilianska defensiva mittfältaren Felipe Melo.
26-åringen som i nuläget spelar i Fiorentina har gjort tio landskamper för Brasilien och på dessa gjort två mål. Melo var även med och vann Confederations cup i slutet av juni.

Melo skrev nyligen på ett nytt kontrakt med Fiorentina som sträcker sig över fem år, men har sedan dess varit jagad av Wengers Arsenal och Juventus.
Fiorentina och Arsenal såg ut att vara överens om en transaktion som skulle innebära att Emmanuel Eboue plus pengar byts mot Melo.

Men då dök Juve upp på marknaden och erbjöd yttermittfältaren Marco Marchionni plus £17 millioner för brasilianaren. Men det erbjudandet kollapsade då Marchionni vägrade skriva på det nya kontraktet då han ansåg att hans lön var för låg. Nu ser Arsenal ut att ha övertaget i jakten på 26-åringens signatur.

Arsenal har tills fredag på sig att återförhandla en ny deal med Fiorentina angående Melo. Så nu är det bara vänta och hoppas att brasilianaren skriver på för rätt lag.