Medlemmar: 8513 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Song belönas med en landslagsplats.

Song med i Kameruns landslag

mån 31 aug 2009 kl 15:26

Songs starka säsongsinledning har belönats med en plats i Kameruns landslag.

Den på forumet så omdebaterade Alex Song har överraskat många gooners i säsongsinledningen med några riktigt bra framträdanden på den defensiva mittfältsrollen. Han har nu fått sin belöning och blivit uttagen till att spela VM-kval med Kameruns landslag i ett dubbelmöte mot Gabon den 5:e samt 9:september. Han är en av 22 spelare som Paul LeGuen, tidigare tränare för bla PSG och Rangers, har tagit ut. Vi håller tummarna för att Song gör en bra insats för sitt landslag och att han inte kommer hem skadad. 

Här nedan presenteras hela truppen:

Målvakter: Idriss Carlos Kameni (Espanyol), Souleymanou Hamidou (Kayserispor)

Försvarare: Benoit Assou-Ekotto (Tottenham Hotspur), Stephane Bassong (Tottenham Hotspur), Andre Bikey (Burnley), Augustine Binya (Neuchatel Xamax), Geremi (Newcastle United), Nicolas Nkoulou (Monaco), Rigobert Song (Trabzonspor)

Mittfältare: Aurelien Chedjou (Lille), Achille Emana (Real Betis), Enoh Eyong (Ajax Amsterdam), Jean Makoun (Olympique Lyon), Stephane Mbia (Olympique Marseille), Daniel Ngom Kome (Tenerife), Landry Nguemo (Celtic), Alex Song (Arsenal)

Forwards: Paul Alo'o Efoulou (AS Nancy), Samuel Eto'o (Inter Milan), Albert Meyong Ze (Braga), Somen Tchoyi (Salzburg), Achille Webo (Real Mallorca)