Medlemmar: 6509 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Freddie är aktuell för en englandscomeback.

Ljungberg till Arsenal - på lån?

fre 4 sep 2009 kl 08:15

Ska Fredrik Ljunberg göra som David Beckham, nämligen att gå till en europeisk klubb på lån under perioden när amerikanska ligan har speluppehåll?

Enligt Sportbladet så är Fredrik väldigt nära att göra en comeback i Premier League genom ett lån till Chelsea eller Arsenal. Han ska tydligen redan ha fört samtal med Chelsea och under helgen kommer han träffa Wenger för en diskussion kring en eventuell comeback i Arsenal där han spenderade nio år innan flytten till West Ham. Enligt de källor som Sportbladet har så ligger självklart Arsenal närmast ifall han själv får välja klubb.

Ifall ett lån skulle gå igenom så skulle han kunna börja spela i ligan från den 1 januari. MLS börjar i mars igen men enligt ligans reglemente så skulle han kunna stanna i klubben ända fram till den 15 april.

Personligen så skulle jag välkomna en sådan inlåning. Vi får in en spelare som kan klubben och på så sätt inte behöver någon lång inkörningsperiod. Vi får även in en rutinerad spelare och framförallt en spelare med en förbannat stor vinnarskalle, vilket vi idag inte har så många spelare som har. Eftersom det bara gäller ett lån så kommer Fredrik inte heller kräva att spela alla matcher utan varje tillfälle han får kommer han se som en bonus och han kommer ge allt för att få spela mer vilket gör att de andra spelarna måste höja sig ännu mer för att inte förlora platsen till en spelare som bara är där på lån.