Medlemmar: 4874 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det blir matchträffar runt om i landet mot Standard Liege.

UPDATE: Träffar Standard Liege

tis 15 sep 2009 kl 08:07

Ingen svensk kanal sänder vår bortamatch mot Standard Liege imorgon. Bor du i Stockholm, Göteborg eller Malmö har Arsenal Sweden lösningen!

Nackdelen med en "lätt" grupp i Champions League kan vara att andra högprofilmatcher visas i stället, och mycket riktigt - Viasat prioriterar imorgon svensklagen Lyon och Barcelona samt Liverpool. Lösningen för alla Champions League-törstande Gooners som bor nära någon av våra tre största städer - bege er till de av Arsenal Sweden arrangerade träffarna!

Stockholm

I Stockholm ses vi på O'Learys Götgatan (OBS! Gamla Stan visar inte matchen!) från klockan 19.  Matchen visas i källarbaren. För att arrangemanget skall bli så bra som möjligt: skriv upp dig i listan på forumet om du kommer!

Update:
Vi har fått besked från O'Learys att det ser ut att kunna bli väldigt mycket folk ikväll så därför är det bra om vi kan vara där så tidigt som möjligt efter kl 19, det kan i värsta fall bli svårt att komma in ifall man kommer för nära matchstart.

Göteborg

Samling på O'Learys (Östra Hamngatan), 12 platser finns till förfogande och man måste äta, anmäl dig i forumet!

Malmö

Som vanligt är det Sir Toby's som gäller. Det är bara att dyka upp och hoppas på plats. Mer info i forumet!