Medlemmar: 6218 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Vi ändrar reglerna för kategori A-matcher.

Senaste nytt från biljettförsäljningen

tis 20 okt 2009 kl 18:30

Kategori A-matcher kommer inte att öppnas för bronsmedlemmar i fortsättningen. Anledningen är det höga söktrycket på biljetter till toppmatcherna.

På Arsenal Swedens styrelsemöte i lördags beslutade styrelsen att i fortsättningen inte öppna kategori A-matcherna, det vill säga hemmamatcher mot de andra topp fyra-klubbarna, Tottenham, West Ham samt slutspelsmatcher i Champions League, för bronsmedlemmar. Detta då söktrycket till säsongens första kategori A-matcher vida har överstigit tilldelningen.

Till matchen mot Tottenham hade det exempelvis inkommit ansökningar om nära 100 biljetter då matchen öppnades för bronsmedlemmar, och eftersom att vi bara tilldelades 25 biljetter till den matchen innebar det att även majoriteten av de ansökande silvermedlemmarna fick negativt besked. Då inte ens samtliga sökande silvermedlemmar tilldelas finns det ingen anledning att öppna matcherna för bronsmedlemmar. Det innebär bara onödiga betalningar och återbetalningar, som tar en hel del tid i anspråk.

Kategori A-matcherna öppnas dock även för bronsmedlemmar vid eventuellt lågt söktryck.
Detta meddelas då under Biljetter - Senaste nytt.

Arsenal-Hull 19/12
På grund av återbud finns det två biljetter tillgängliga till den här matchen. Är du intresserad av att köpa dem, maila till biljetter(a)arsenal.se och uppge namn, medlemsnummer, adress samt telefonnummer. Först till kvarn-principen gäller.
Pris: 675:-/biljett

Arsenal-Everton 9/1
Nästa ordinarie match som öppnar för ansökan är Arsenal-Everton som spelas 9 januari 2010 (preliminärt datum). Matchen öppnar 24/10 för guldmedlemmar, 26/10 för silvermedlemmar och 28/10 för bronsmedlemmar.