Medlemmar: 6125 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Henry älskar Arsenal och verkar sugen på att komma tillbaka.

Henry: "Jag kommer tillbaka"

lör 3 okt 2009 kl 10:32

Thierry Henry har gått ut i media och meddelat att han eventuell en dag kommer tillbaka till Arsenal. Som spelare eller inte, det är frågan.

Thierry Henry gjorde totalt 226 mål på 346 matcher för Arsenal innan han bytte klubbadress till Barcelona. Nu har den 32-årige fransmannen sagt att han en dag kommer tillbaka.
- Jag försöker avsluta det jag började med för ungefär 15 år sedan, men vi får se. Jag ha alltid sagt att man går tillbaka till där man hör hemma. Jag slutade aldrig säga att jag älskar Arsenal och en dag kommer jag återvända dit.
- Hur? det vet jag inte. Kanske som vattenbärare, vem vet? Jag bara älskar klubben och en dag kommer jag tillbaka, det är jag säker på.

- Det var alltid ett nöje att spela och träna med Wenger. Han är en underbar människa som har koll på allt. Jag ska vara ärlig, jag kan inte se ett Arsenal utan Wenger.
- Före jag kom till Arsenal var jag väldigt nere, men Arsene Wenger var där, och han vet hur spelet ska spelas, och resten, som de säger, är historia.
- Bara han vet hur mycket tid han spenderade på mig och många andra. Jag pratar fortfarande med honom och ser Arsenal på TV." Rapporterar expressbuzz.com.

Även Arsene Wenger ser denna återvändo som mycket trolig. När han blev tillfrågad om han trodde att Henry skulle komma tillbaka svarade han.
- Jag tror det kan hända. Jag tror att vid ett visst steg arvet här måste gå till en person som har haft stor betydelse för klubben. En dag kommer de vilja jobba, kanske inte nödvändigtvis med mig, för jag måste ju sluta någon gång. Kanske blir det jag som jobbar med dem, sa Wenger till Arsenal.com