Medlemmar: 8779 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Randall var bra mot Chelsea.

Enkel Arsenalseger i reservderbyt

mån 5 okt 2009 kl 20:36

Randall imponerade från sin innermittfältsposition i 2-0 segern över Chelsea.

Ikväll mötte våra reserver Chelseas dito och det slutade med en förhållandevis enkel 2-0 seger för Arsenal. Reserverna var förstärkta med A-lagsspelarna Traore och Silvestre medan Chelsea startade med Joe Cole efter en längre tids skadeuppehåll.

Arsenal började matchen bäst och Chelsea såg riktigt bleka ut. Efter 14 minuter hade Kerrea Gilbert ett jätteläge att ge Arsenal ledningen efter starkt förarbete av Watt men han lobbade bollen över ribban. I den 22:a matchminuten gav Arsenalpressen utdelning då Craig Eastmond påpassligt gav Arsenal ledningen efter ett inlägg av Sanchez Watt och en målvaktstavla av Chelseakeepern.

Andra halvlek såg ut som den första ungefär och Arsenal var det bättre laget på planen och Joe Cole var i princip osynlig. I den 66:e minuten så gjorde Watt 2-0 med en tunnel efter ett väldigt fint förarbete av den för dagen mycket duktige holländaren Barazite. 2-0 skulle bli slutresultatet i Arsenals fjärde vinst på lika många matcher i reservlagsserien.

I Arsenal så imponerade Randall och Barazite idag. Det var riktigt roligt att se Randall göra en bra insats tillbaka i sin centrala mittfältsroll då han till och från har sett rätt ointresserad ut i reservlaget den här säsongen.

Arsenal-Chelsea 2-0 (1-0)

Mål: 1-0 (22) Craig Eastmond, 2-0 (66) Sanchez Watt

Laguppställning och betyg:
Shea 6
Gilbert 7, Bartley 6, Silvestre 6, Traore 6
Barazite 7, Randall 8, Coquelin 6, Eastmond (73) 6, Sunu 6
Watt (73) 7

Avbytare: Ayling, Evina, Henderson, Frimpong (73), Murphy (73)