Medlemmar: 4979 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Gibbs blev målskytt för det engelska U21-landslaget.

Gibbs målar och Theo skadas i U21

lör 10 okt 2009 kl 12:44

Kierian Gibbs, Jack Wilshere och Theo Walcott var med och representerade Englands U21 när de besegrade Makedonien med 6-3 igår.  

I skuggan av den viktiga matchen mellan Sverige och Danmark så har tre av våra ynglingar spelat U21-fotboll för England. Gibbs, Wilshere och Walcott startade matchen för England när de tog emot Makedonien på Ricoh Arena. Det var även firma Walcott/Gibbs som fixade det första målet efter en fin djupledslöpning och ett ännu finare inlägg av Walcott som Gibbs bara behövde sätta pannan till för att göra 1-0 till England.

England vann till slut med 6-3 efter ett till mål av Gibbs men denna gång var det tyvärr i fel mål han gjorde det. Walcott kom aldrig ut till spel i andra halvlek efter att ha skadat sig när han sprang ihop med sin forwardskollega Andy Carrol. Pearce säger dock att skadan inte var allvarlig och att det var en säkerhetsåtgärd att man plockade av honom.

Målet: [video:http://www.youtube.com/watch?v=RmqD7fV5c64]