Medlemmar: 4434 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Häng gärna med Arsenal Sweden i Gamla Stan.

Full fart i Stockholm på medlemsträff

sön 18 okt 2009 kl 19:05

Som vanligt nu för tiden så var vi ett stort gäng som samlades på O´learys i Gamla Stan i Stockholm för att heja fram vårt Arsenal.

Vi var 33 anmälda på forumet inför matchen hemma mot Birmingham i helgen och jag skulle gissa att vi var några till förutom dessa. Styrelsen för Arsenal Sweden hade för dagen möte i Stockholm så vi hade även förstärkning från dem. Vi fick se en tämligen enkel seger i en match som dock fick lite nerv efter att vi fått ett skitmål i arslet.

I vanlig ordning var de bra stämning och vi ambassadörer för Stockholmsområdet vill tacka alla som deltog. Vi hoppas även att så många som möjligt som var med igår, plus att alla andra som vill se matchen med likasinnade, kommer tillbaka på tisdag när vi möter AZ Alkmar i CL. Anmäl er här om ni är sugna.