Medlemmar: 4972 st.
Visa menyn

Full fart en tisdag i Stockholm

ons 21 okt 2009 kl 00:43

Vi samlades på tisdagen på O´Learys i Gamla Stan för att se på vårt Arsenal möta AZ Alkmaar på bortaplan i Holland.

För dagen var vi 24 anmälda till träffen som i vanlig ordning skedde på O´Learys i Gamla Stan där Daniel med fantastisk personal bjöd på vår kamp med ljud. Detta framför ett Zlatanhypat Barcelona som spelade mot ett lag som de flesta inte kan komma ihåg namnet på. Vi fick för dagen sitta på den eminenta läktaren eller vid bord beroende på om man ville äta eller "bara" dricka bira. Många bytte dock bord mot läktare efter maten då stämningen på läktaren i mångas ögon slår den vid borden.

Som vanligt så vill vi ambassadörer i Stockholm samt alla andra fans att vi är ännu fler supportrar på nästa träff. Nästa träff är redan på söndag då vi spelar mot West Ham borta kl. 17.15. Med andra ord så är det derbydags och för att anmäla sig till denna happening så är det bara att gå in här och anmäla Er!