Medlemmar: 4874 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bra dag för Arsenal och bra fart på O´Learys i Gamla Stan.

Stockholm vann matchen på läktaren

mån 2 nov 2009 kl 17:29

Arsenal vann enkelt mot Spurs med 3-0 på Emirates. Lika enkelt vann Arsenal Sweden Stockholm läktarmatchen på O´Learys i Gamla Stan.

Det var ett 40-tal förväntansfulla Gooners som av varierande ålder, kön och geografisk tillhörighet. Vi hade nämlgen fint besök från alla håll och kanter i Sverige närmare bestäm Göterborg, Skåne, Gävle och Strängnäs. Lokalen befolkades även av några medlemmars barn vilket var ett trevligt inslag som lättade upp den annars rätt nervösa stämning som rådde.

Något som även lättade upp stämningen var de 2 mål vi gjorde inom en och samma minut samt spiken i kistan av van Persie. Det var som vanligt bra stämning och vi hoppas verkligen att de tillresta medlemmarna hade en trevlig förmiddag med oss 08:or.

Vi hoppas så många som möjligt kommer tillbaka till nästa match som är redan på onsdag då vi möter AZ Alkmar i CL. Vill ni se matchen på Olearys i Gamla Stan med oss så gå in och anmäl er här.

På återseende!