Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Clichy har problem med en ryggskada.

Clichy skadad - Rosicky tillbaka

tis 3 nov 2009 kl 13:58

Gael Clichy har återigen drabbats av en kotfraktur och blir borta en månad.

Det är The Guardian som rapporterar att Clichy har drabbats av en misstänkt stressfraktur i nederdelen av ryggen och att skadan ska hålla honom borta en månad. Det kan alltså vara samma skada som höll honom borta under säsongsavslutningen i våras och som gjorde att han inte var tillbaka i spel förrän i de två sista matcherna innan säsongsstarten. Nu lär det således bli upp till Kieran Gibbs att kliva fram igen, bara att hoppas att han gör det lika bra som han gjorde i våras.

En positiv nyhet är emellertid att Rosicky är tillbaka till onsdagens match mot AZ på Emirates. Fabianski är dock fortfarande borta liksom Bendtner, Walcott och Denilson som alla väntas bli borta ett par veckor ytterligare.