Medlemmar: 4979 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Häng gärna med Arsenal Sweden till London.

Info om säsongens medlemsresa

tor 3 dec 2009 kl 12:09

Arsenal Sweden bjuder in till medlemsresa - och det kommer att bli den bästa resan hittills i klubbens historia.

26 januari till 1 februari gästar återigen Arsenal Sweden England i samlad trupp. Vi har nu fått alla detaljerna klara - och på måndag den 7 december klockan 20.00 släpper vi resan till försäljning. Och kom ihåg - det är som vanligt först till kvarn som gäller.

Här är upplägget inför resan:
Pris för del i dubbel/trippelrum: 5 500 kronor.
Pris för del i enkelrum: 7 500 kronor.

I det priset ingår sex nätter på Hotell Royal National (trestjärnigt vid Russel Square), frukost, matchbiljetter, resa till Birmingham, guidad rundtur på Emirates Stadium av en Arsenallegendar, souvenir och reseguider från klubben.

Resan börjar den 26 januari. Det är en tisdag. Inga officiella aktiviteter är inbokade utan vi reser till London och installerar oss.
På onsdagen (27/1) åker vi tåg till Birmingham för kvällsmatch mot Aston Villa. Arsenal Sweden har biljetter bland Arsenalfansen. Vi reser upp på eftermiddagen och kick off är 19.45. 23.10 reser vi hem (förhoppningsvis med tre poäng) och vi anländer Euston 01.13.
På torsdag eller fredag kör vi guidad rundtur och medlemskväll. Vi tar som vanligt hjälp av en gammal Arsenalspelare som visar oss runt på arenan, vi shoppar med bra rabatt i shopen - och vi har gemensam samkväm på en Arsenalpub på kvällen med frågesport och finesser.

På lördag finns chansen att se någon annan match i London (detta ingår inte i priset för resan) eller shopping.

Söndag den 31/1 smäller det big time i norra London. Då står Arsenal-Manchester United på programmet. Vi samlas på en pub i Islington och värmer innan vi ser toppmötet som har kick off 16:00.

Måndag den 1/2 är det hemresa.

Som vanligt bokar och betalar var och en sitt eget flyg.
På måndag den 7 december klockan 20.00 lägger vi ut info för hur man gör för att anmäla sig. På förstasidan kommer då en nyhet upp med instruktioner. Klubben har 40 platser till försäljning och det är först till kvarn som gäller.
Normalt brukar resan till slut på ett par minuter så se till att hänga på låset om du vill följa med.

Ni som vill förbereda er inför anmälningen kan göra i ordning ett mejl innehållandes följande information:
Medlemsnummer:
Namn:
Adress:
Personnummer:
Tröjstorlek:
Typ av boende (singel, dubbel eller trippel)

Det går bra att anmäla flera personer (högst tre) i samma mejl. Tänk då på att de andra medlemmarnas information ska finnas med i samma mejl.

Om du blir en av de 40 lyckliga kommer du på kvällen den 7 december att få ett nytt mejl med instruktioner för hur du ska betala resan. Detta ska göras per omgående i vår shop efter att plats på resan bekräftats av Arsenal Sweden.

Har ni frågor om resan så posta gärna ett inlägg i den här tråden på forumet.

Välkomna!