Medlemmar: 6511 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Två nya bloggare klara för Arsenal.se

Arsenal.se presenterar nyförvärv

sön 3 jan 2010 kl 12:47

Transferfönstret är öppet, och redan nu kan Arsenal.se presentera två nyförvärv. Kristonel Elwe och Joakim ”Fektarn” Lindqvist är supporterklubbens nya bloggare.

Från och med idag kommer Kristonel Elwe, även känd under namnet ”Kicken”, som tidigare har bloggat på Arsenalblogg.se och Joakim ”Fektarn” Lindqvist som har bloggat på fektarn.blogspot.com ha varsin blogg på Arsenal.se.

Kristonel kommer från Eskilstuna och är 18. Han läser sista året på gymnasiet och har planer på att studera juridik efter studenten. Hans blogg är enligt Bloggportalen.se Sveriges mest lästa Arsenalblogg, och antalet besökare har ökat stadigt under det knappa år han har skrivit den.

Kristonel "Kicken" Elwe

Han har alltid varit intresserad av fotboll och föll tidigt för Arsenal.
– Arsenal har alltid varit laget närmast mitt hjärta, säger han till Arsenal.se. Allt började kring millennieskiftet då jag som väldigt ung för första gången såg Arsenal spela på tv. Jag kan inte direkt beskriva exakt vad det var som fick mig att gilla Arsenal, utan det var helt enkelt kärlek vid första ögonkastet.
– Sen jag började blogga och följa Arsenal 24/7 har jag knutit nya kontakter, levt mig in i supportervärlden på riktigt och varit nära på att dö av nervösa och täta matcher som Arsenal varit inblandade i. Så, mitt engagemang och min kärlek har drivit mig ända hit och det är någonting jag är väldigt stolt över idag.

Nu flyttar han alltså bloggen till Arsenal.se.
– Jag är mycket nöjd över att vara en del av Arsenal.se och det ska bli hur kul som helst att börja blogga här. Det läsarna kan förvänta sig av mig är dagliga inlägg fyllda med nyheter, åsikter och uttalanden från allt som rör Arsenal på ett eller annat sätt. Fokus kommer helt och hållet ligga på Arsenal - allt från klubbstyrelsen till planskötaren på Emirates.

Joakim "Fektarn" Lindqvist

Fektarn är 20 år och kommer ursprungligen från Halmstad, men bor sedan i somras i Stockholm där han studerar till sjukgymnast. Som smeknamnet antyder håller han på med fäktning och han har även tidigare varit aktiv fotbollsspelare.

– Anledningen till att jag följer Arsenal stavas 1998, säger han. Ett intressant dubbelvinnande lag öppnade ögonen och när en lokalidol från Halmstads guldlag 1997 skrev på för klubben var jag fast. Inte gjorde Dennis Bergkamps drömmål i VM-kvartsfinalen mot Argentina saken mycket sämre.

Precis som i sin tidigare blogg kommer Fektarn att skriva både om Arsenal och om andra ämnen som faller honom in.
– Jag kommer att skriva vad jag känner för att skriva om. Det är lite så en blogg fungerar. Jag kommer inte att vara först med nyheter eller rykten, utan här kommer ni att få läsa vad jag känner och vad jag tänker. Bli därför inte förvånade om det kommer en känga till en nöjesrecensent på Aftonbladet eller om jag hyllar något obskyrt electrorockbands senaste platta, men, som sagt, Arsenal kommer såklart att vara huvudämnet. Jag kommer att finnas här för er, för att förbättra ert inre välbefinnande. Det är jag, yoga och Verum Hälsofil.