Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Rosicky har kritat på nytt kontrakt med klubben.

Nytt kontrakt för Rosicky

mån 4 jan 2010 kl 17:23

Tomas Rosicky har skrivit på ett nytt kontrakt med Arsenal.

Vi var många som började undra om Tomas Rosicky någonsin skulle komma tillbaka efter sina skadebekymmer. Till sist stod han där ändå på planen i höstas och nu har han också skrivit på ett nytt kontrakt med Arsenal, meddelar Arsenal.com.
Rosicky själv säger så här:
"Jag är mycket nöjd över att ha skrivit på ett nytt kontrakt med Arsenal. De två sista säsongerna har inte varit lätta för mig på grund av skadorna och det säger en hel del om klubbens förtroende för mig att jag får det här avtalet och jag är säker på att jag fortfarande har mycket att tillföra klubben. Det här har känts som mitt hem i fyra år och jag tror att vi är på väg mot något stort. Jag ser fram emot de kommande månaderna och hoppas att vi alla får fira något när säsongen är slut."

Kontraktssigneringarna har stått som spön i backen på sista tiden, Rosicky blir den 15:e spelaren som har skrivit på sedan i maj 2009. De övriga spelarna är Diaby, Henri Lansbury, Carlos Vela, Eduardo, Sanchez Watt, Alex Song, Nicklas Bendtner, Denilson, Robin van Persie, Jay Emmanuel-Thomas, Theo Walcott, Lukasz Fabianski, Aaron Ramsey och Jack Wilshere.