Medlemmar: 8905 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Merseyside nästa för Senderos.

Senderos utlånad till Everton

mån 25 jan 2010 kl 15:13

Han kom till Arsenal som den nya Tony Adams, men nu verkar tiden i Arsenal vara över för Senderos.

När Philippe kom till Arsenal från FC Servette i juni 2003 så var han en jagad 18-åring som spåddes en lysande framtid. Riktigt så lysande som många trodde och som vi Arsenalsupportrar hoppades har han karriär inte blivit för trots 117 matcher i Arsenaltröjan så har han inte riktigt slagit in sig som ordinarie spelare i startelvan.

Efter ha kommit tillbaka från sin utlåningstid i Milan så har Philippe speltid i Arsenaltröjan minst sagt varit begränsad och eftersom det är VM år så väljer Philippe att gå vidare till Everton där han tror få den speltid som behövs för att ta en plats i Schweiz startelva i VM i sommar.