Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ingen fara med Nasri efter gårdagens match.

Wenger om Nasris skada

tor 11 feb 2010 kl 09:49

Arsene Wenger var förstås nöjd med gårdagens vinst mot Liverpool, och meddelar att Nasri inte är allvarligt skadad. 

Att det var en viktig seger är vi väl alla överens om. Wenger gillade vad han såg och berömde laget för dess envishet och tålamod:
"Det var en svår match mot ett välorganiserat Liverpool. Det var en jämn match men den vände till vår fördel eftersom vi inte lät oss rubbas. Vi visade prov på god disciplin och laganda och sedan fick vi målet som betydde så mycket för oss ikväll. Folk förstår inte hur krävande det är att spela mot Man United, Chelsea och Liverpool i rak följd, det är fysisk och psykiskt uttröttande - framför allt efter två förluster. Den här matchen visar att laget är stabilt och mentalt starkt."

Något som oroade var emellertid att både Nasri och Arsjavin tvingades kliva av på grund av skador. Det verkar inte vara så allvarligt med Nasri, medan besked ännu saknas om Arsjavin:
"Arsjavin har en känning i baksidan av ena låret och vi ska göra en röntgen i morgon (läs: torsdag, förf anm), medan Nasri fick en smäll mot huvudet. Han började må illa och jag ville inte riskera något eftersom det var just mot huvudet han fick smällen. Han ville spela vidare men eftersom han mådde illa tog jag av honom."

Fler kommentarer från Wenger läser du i denna artikel på arsenal.com.