Medlemmar: 5422 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Song kom med i Afcons All Star-team, men Kamuerun åkte ur i kvarten.

Song talar ut om fiaskot i Afcon

mån 15 feb 2010 kl 12:15

Alex Song säger att han hade bytt sin personliga framgång mot en seger för Kamerun i Afrikanska mästerskapen.

Songs favorittippade Kamerun åkte ut redan i kvartsfinalen efter en 1-3-förlust mot de blivande mästarna Egypten. Trots att Song kom med i All-Star Team så är han besviken över att Kamerun åkte ut så tidigt. Han säger:
- Jag gjorde mitt bästa och är glad att jag kom med i All-star elvan men jag hade hellre sett att det gått bättre för oss som lag. Vi hade ett mycket bra lag och vi borde ha åkt ner till Angola och tagit oss till final. Det är dock bra att vi har spelat den här turneringen så att vi kan lära oss av våra misstag för att kunna ta oss så långt som möjligt i VM.

Songs Kamerun är med i "Arsenalgruppen" i VM där även van Persies Holland och Bendtners Danmark återfinns. Förutom de tre lagen så är även Japan med i den gruppen.