Medlemmar: 8836 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal

Kan Campbell och Clichy se till att Arsenal håller tätt i Portugal?

Äntligen utslagsrunda!

tis 16 feb 2010 kl 21:28

Nu är det återigen dags för CL och Arsenal reser till Portugal för att ta första steget mot finalen.

Arsjavin sa att Arsenal måste vinna samtliga avslutande tolv ligamatcher för att kunna vinna ligan. Jag väljer att öka kravet med sju vinster till för att vinna dubbeln. Champions League och Premier League. Nu när vi ändå är med i slutspelet av CL ser jag ingen anledning till att inte sikta på att äntligen vinna hela "skiten".

Det kommer dock bli tufft nere i Portugal. Skadelistan Wenger svettas över ser inte rolig ut. Det har varit tufft tidigare och nu är listan längre än någonsin. De senaste i raden att lämna återbud är Almunia, Song, Gallas, Arsjavin och Eduardo.

Efter en tuff tid med förluster mot Stoke, Man U och Chelsea har vi förhoppningsvis fått tillbaka lite självförtroende efter segern mot Liverpool. Min förhoppning är att detta ska synas på plan i morgon. Sen tror jag i och för sig att vi får vara nöjda med ett oavgjort resultat på bortaplan. Det känns som att Wenger blivit bättre på att coacha bortamatcher i Europa. Mindre finlir och mer effektiva resultat. Detta kan betyda att vi får se Eboue i en ytterposition för att säkra upp högerkanten bättre.

I Porto pratar alla om anfallaren som går under smeknamnet "Hulken". Vi får helt enkelt hoppas att Campbell kliver fram och håller rent framför Fabianski.

Jag tippar följande startelva:

Fabianski
Sagna - Campbell - Vermaelen - Clichy
Denilson - Fabregas - Diaby
Eboue - Bendtner - Nasri