Medlemmar: 8917 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Derby County nästa för Sunu.

Gilles Sunu lånas ut till Derby County

lör 20 feb 2010 kl 11:55

Reservspelaren Gilles Sunu var en av de mest framstående spelarna i laget som vann FA-cupen för ungdomar förra året. Nu lånas han ut till Derby County.

Den franske U19-landslagsmannen Gilles Sunu är näste reserv som lånas ut och Derby County blir hans adress resten av säsongen. Han har denna säsongen gjort 4 mål på 8 matcher för reserverna och har även debuterat i A-laget där han spelade från start i Carling Cup mot West Brom och kom in från bänken mot Olympiakos i CL.

Sunus kontrakt går ut den här sommaren och det ryktas om att han ska återvända till sitt hemland och Bordeaux. Detta skulle betyda att han och Chamakh byter plats om vi signar Chamaks det vill säga. Wenger försöker dock komma fram med ett kontrakt så att Sunu blir kvar i Arsenal.

Källor: arsenal.com, sport.co.uk