Medlemmar: 8825 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Melo är fortsatt på Wengers radar trots att man missa brassen i somras.

Wenger: "Melo fortfarande intressant"

ons 3 mar 2010 kl 07:32

Förra sommaren ville Arsene Wenger värva Felipe Melo. Nu säger Wenger att han fortfarande är intresserad.

Felipe Melo flyttade i somras från Fiorentina till Juventus, och Wenger var länge med i kampen men till sist blev det för dyrt. Melo har dock inte riktigt funkat i Juve och Wenger säger nu rakt ut att han fortfarande är intresserad och bekräftar också för första gången att han verkligen ville ha honom i somras.
Enligt The Guardian säger han så här:
"Vi var intresserade av honom i somras. Vi såg honom spela för Brasilien mot Italien på Emirates i februari då han var väldigt bra. Sedan flyttade han till Juventus och hela laget har haft det svårt och han själv har inte haft en så bra säsong. Vi tycker fortfarande att han är en talangfull spelare och tillsammans med Gilberto Silva har Brasilien ett väldigt bra par på mittfältet. Vi är fortfarande intresserade av Melo."

Undertecknad tror att det Wenger säger betyder att en affär är i det närmaste klar, eller kanske till och med helt klar och att vi med största sannolikhet får se Melo ansluta till Arsenal till sommaren. Wenger brukar ju annars aldrig säga ett enda ord om potentiella värvningar förrän det blir direkt löjligt att neka, så onekligen känns det som om det finns mer än bara ett intresse bakom det hela.