Arsjavin lirade 45 minuter när Ryssland kryssade mot Ungern.

Arsjavin tillbaka i spel

tor 4 mar 2010 kl 12:51

Onsdagens landskamper involverade som vanligt en hel drös med Arsenal-spelare.

Vi börjar med det kanske mest positiva. Andrej Arsjavin är, vad det verkar, kvitt sin skada och spelade andra halvlek när Ryssland spelade 1-1 borta mot Ungern. Inga mål av Andrej, men Rysslands mål gjordes när han var på planen.

I Paris möttes Bacary Sagna och Cesc Fabregas när Spanien slog Frankrike med 2-0. Cesc spelade första 45 medan Sagna spelade alla 90. Inga mål av våra kanonjärer.

Nicklas Bendtner gjorde mål för tredje matchen i följd när han gjorde Danmarks enda mål i 2-1-förlusten borta mot Österrike. Bendtner spelade 61 minuter och hans mål betydde 1-1 i den 17:e minuten.

Även i Belgien möttes två Arsenal-spelare, när Thomas Vermaelen och Eduardo möttes. Vermaelen spelade 90 minuter i en match som Kroatien vann med 1-0. Eduardo byttes in i den andra halvleken, strax innan Kroatien gjorde matchens enda mål.

På Wembley spelade Theo Walcott 57 minuter för England i en match som hemmalaget vann med 3-1 mot Egypten. Inget mål av Theo, men en framspelning till Lampard som denne borde ha förvaltat bättre hann han i alla fall med.

Alex Song åkte till Italien och hjälpte till att nå 0-0 med sitt Kamerun. Song (som är avstängd de kommande två Arsenal-matcherna) spelade de första 57 minuterna av matchen.

Tomas Rosicky fick se sitt Tjeckien besegras med 1-0 på Hampden Park i Glasgow. Tomas själv spelade 66 minuter.

I Los Angeles möttes Nya Zeeland och Mexico i en match som slutade 2-0 till Mexico. Carlos Vela svarade för det andra målet.

Slutligen har vi Emmanuel Eboue som fick en kort resa, han behövde bara ta tunnelbanan (jaja, jag vet att dagens spelare inte tar tunnelbanan) till Loftus Road för att med Elfenbenskusten möta Sydkorea. Han spelade alla 90 minuterna, men det var Sydkorea som till sist vann med 2-0.