Medlemmar: 8810 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Walcott är ödmjuk och kommer inte dras med i hyllningarna.

Walcott missade bussen

mån 8 mar 2010 kl 09:45

Theo Walcott må vara snabb på planen men när det gällde att komma i tid till bussen i fredags så vara han inte tillräckligt snabb.

Nu var det inte lokaltrafikens buss som Theo missade utan spelarbussen till hotellet där spelarna skulle spendera natten då de även vid hemmamatcher sover på hotell för att få den bästa uppladdningen. Theo fastnade i trafikköer och hann inte i tid utan fick åka med materialaren Paul Johnson som fick ta bilen till hotellet.
Walcott tackade för hjälpen genom att springa ut till Paul på bänken efter sitt mål i lördagens match.
- Jag var sen till bussen så jag fick ta bilen till hotellet och det var därför jag pekade på klockan. Det var Paul Johnson som jag sprang till för det var han som väntade på mig med bilen. Jag slösade lite med hans tid. Jag kommer förmodligen få böter för det, men det tar jag. Jag ska inte vara sen, men jag fastnade i trafiken. Kanske är det glömt nu.

Till skillnad mot andra unga landsmän så verkar Theo ha båda fötterna på jorden och får inte hybris och tror man är bäst i världen bara för att man har gjort ett mål. Så här kommenterar han sin insats:
- Förhoppningsvis är det en kickstart för mig. Men grejen med mig är att jag kommer inte fp storhetsvansinne och dra med. Jag kommer se tillbaka på matchen och kolla vad jag kan göra bättre. Jag sprang in i hörnflaggan i lördags och skickade bollen till inspark. Det behöver bli bättre. Jag kommer inte göra det igen. Jag kommer kolla matchen och studera min insats på DVD för att se vad jag kan göra bättre. Jag kommer ta med det jag kan till tisdagens match.

Källa: Arsenal.com