Medlemmar: 8910 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Rosicky är redo för spel igen.

Topptrio tillbaka mot West Ham

lör 20 mar 2010 kl 13:56

Fabregas, Rosicky och Song tillbaka när West Ham kommer på besök. Något som ger den gästande tränaren Gianfranco Zola svårt att sova.

Mitt i allt snack om Champions League och Barcelona är det dags för Premier League - och nu är det dags att ta över förstaplatsen. Tre poäng skulle betyda att Manchester United petas ner från förstaplatsen med en poäng. Hur länge det kommer stå sig är en annan femma.

Gianfranco Zolas West Ham letar efter sin andra ligavinst på bortaplan. Och inte mycket talar för att det ska hända på Emiraten. Fabregas och Rosicky är nämligen tillbaka för spel efter ett skadeuppehåll. Även Alex Song är tillbaka efter sin avstägning. Och en vinst i dag skulle betyda att Arsenal har en svit på sex raka segrar i ligan. I de fem senaste matcherna har Wengers mannar gjort mål i slutminutrarna, och låt oss hoppas att vi slipper ännu en nagelbitare. För West Ham hemma ska inte vara något problem då vi kämpar för ligaseger och de för att inte bli nedflyttade.

Zola har haft svårt att sova på den senaste tiden, varför? Jo han är rädd för Arsenals anfallsstyrka.
-  Det svåra med att möta Arsenal är att man vet att de är svårstoppade. Möter man Chelsea vet man att faran kommer i form av Drogba, Anelka eller Lampard. Men med arsenal kan faran komma från sex olika spelare. Ibland attackerar de med sju till och med åtta spelare, säger West Ham coachen inför mötet.

Gallas är fortfarande skadelistad, hur länge fransmannen kommer att finnas där är oklart i dagsläget. Med lite tur är han tillbaka till Barcelona-matchen. Så Campbll får nog fortsatt förtroende bredvid Vermaelen. På mittfältet är det bara Ramsey som är borta, vilket ger Wenger många alternativ att välja mellan. Hur som helst, vill vi vinna ligan ska det vara seger som gäller, tre poäng och inget annat.

Arsenal:

Almunia, Sagna, Campbell, Vermaelen, Clichy, Song, Fabregas, Diaby, Nasri, Arsjavin, Bendtner.