Medlemmar: 8138 st.
Visa menyn

STHLM: Viktig info inför onsdagen!

mån 29 mar 2010 kl 08:25

Onsdagens match drar till sig stort intresse, och här finns viktig info för er som vill se matchen på O'Learys i Gamla Stan.

Inför onsdagens träff på O'Learys för matchen mot Barcelona vill vi från Stockholmsavdelningen framhålla några saker som kan vara bra att känna till.

Är ni inte anmälda via anmälningstråden på forumet här på Arsenal.se kan det finnas en risk för att ni inte kommer in då det med all sannolikhet kommer att bli fullsatt.

Vi kommer denna gång att hålla till i den nedre baren samt i rummet nedanför den baren. För er som inte har varit där förr så är det direkt till höger när ni kommer in. Ni kan inte missa oss, ni ser baren så fort ni kliver in genom dörren.

Kom i tid! Att det blir mycket folk betyder förstås att ju senare man kommer desto sämre plats får man men också att det blir större risk för att tvingas köa i dörren/garderoben.

Vi har ca 50 matplatser bokade och sitter man på någon av dessa förväntas man också äta. Är ni inte hungriga eller helt enkelt inte sugna på mat så finns det även ett antal barplatser men dessa är inte bokningsbara så även här gäller att vara tidigt ute.

För att allting ska gå så smidigt som möjligt så uppmanar vi alltså alla att komma så tidigt ni kan. Stockholmsambassadörerna Jocke och Larra kommer att finnas på plats från klockan 18 och vi kommer att ha med oss en lista på de som är anmälda och se till att ni som är det också ska få en plats att sitta på. Vi har självfallet full förståelse för att alla inte kan komma så tidigt som klockan 18, men ju fler som kommer tidigt desto smidigare löser sig allting.

Vi ses på onsdag!