Medlemmar: 8902 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det blir inget spel för Song mot Barca.

Song skadad - missar CL

mån 5 apr 2010 kl 15:41

Arsenals skadeproblem blir allt värre. Nu är även Alexandre Song borta från returmötet mot Barcelona.

Sedan tidigare saknas Fabregas, Arsjavin, Gallas, van Persie, Gibbs, Djourou och Ramsey inför Champions League-mötet mot FC Barcelona på Nou Camp. Nu uppger Arsene Wenger att inte heller Alex Song finns att tillgå.
- Vi fick en tråkig överraskning i morse då han röntgades i går eftermiddag och det visade sig att han har en inflammationen i knäet. Vi får vänta och se hur allvarligt det är, men han är definitivt borta från morgondagens match, säger Arsene Wenger till Arsenal.com.

Det finns också frågetecken för Sol Campbells medverkan i matchen:
- Jag får prata med honom i morgon och ta ett beslut då. I dag var han inte helt tillgänglig, men han klarade av att ta sig igenom uppvärmningen. För att starta en match av det här slaget måste man vara helt fit, annars så ska man inte spela alls.