Medlemmar: 8776 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det ryktas om en fortsättning i Arsenal för Sol Campbell.

Nytt kontrakt för Sol Campbell?

tor 6 maj 2010 kl 08:19

Hånad av de flesta när han värvades i januari - men nu är han på väg att få ett nytt kontrakt.

När Arsenal i januari presenterade återvärvningen av Sol Campbell så hånskrattades det runt om i fotbollsvärlden - men skratten sattes allt mer i halsen och på senare tid har det till och med, bland samma så kallade experter som tidigare sågade honom, hörts röster som talar för att Sol skulle vara en man för Englands VM-trupp.

Sols insatser på banan och även som ledare utanför den ser nu ut att vara på väg att belönas i form av ett nytt ettårskontrakt. Detta rapporterar The Guardian, som också säger att Gallas är på glid till PSG och att Silvestre inte får något nytt kontrakt.