Medlemmar: 8910 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Idag kan ni se Vela och Arsenals fransmän in action.

Fem Arsenalspelare i aktion idag

fre 11 jun 2010 kl 09:31

Kan Carlos Velas Mexiko rå på hemmanationen i VM-premiären idag? Förutom Vela kan fyra fransmän från Arsenal spela under den första dagen av VM när Frankrike möter Uruguay

I premiären av 2010 års världsmästerskap i fotboll ställs värdnationen Sydafrika mot Mexico med Arsenalspelaren Carlos Vela i spetsen. Mexiko tog sig ända till åttondelen förra gången det begav sig och hemmanationen brukar av hävd lyckas väl i mästerskapen. Klockan 15.00 startar matchen som sänds i TV4. Kanske kan ett lyckat mästerskap av Carlos få det att lossna för honom även i Arsenal?

Frankrike ställs mot Uruguay senare ikväll, där kan hela fyra av Arsenals spelare spela från start, nämligen Bacary Sagna, William Gallas, Abou Diaby och Gael Clichy. Clichy är kanske den av nämnda kvartett som har svårast att spela till sig en startplats, då Manchester Uniteds Patrice Evra brukar ligga över Clichy i hackordningen. Frankrike var i final mot Italien förra VM men är inte alls tippade som ett av favoritlagen i detta VM, samtidigt som Uruguay är ett riktigt ojämnt lag. Uruguay missade för övrigt förra mästerskapet. Klockan 20.30 ikväll sänds matchen i SVT1.