Medlemmar: 8917 st.
Visa menyn

"Arsenal överens med Lorient"

mån 21 jun 2010 kl 15:15

Laurent Koscielnys övergång till Arsenal ser alltmer sannolik ut. Nu uppger sajten Young Guns att klubbarna är överens.

Att Arsenal är intresserade av Koscielny har varit känt under en längre tid och intresset bekräftades häromdagen till sist av såväl spelaren själv som Arsene Wenger. När sådant sker brukar en övergång vara nära förestående, och nu uppger den normalt mycket pålitliga bloggen YoungGuns att klubbarna är överens om en transfer. Allt som återstår är att skriva det personliga kontraktet samt att genomföra en läkarundersökning.

I samma artikel nämns också att FC Lorient lånar Arsenals talangfulle mittfältare Francis Coquelin under kommande säsong, och att detta kan vara början på ett samarbete mellan klubbarna avseende ungdomsspelare.

Läs hela Young Guns artikel här.