Medlemmar: 7639 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det blir söndagsmatch mellan Arsenal och Liverpool.

Liverpool - Arsenal flyttas fram

mån 12 jul 2010 kl 17:48

Det är först nu det engelska fotbollsförbundet FA och tv-bolagen kommit överens om sändningstiderna för Premier League-matcher 10/11. Nu står det även klart att Arsenals premiär flyttas fram en dag.

Den 17 juni spikade FA spelschemat för den kommande säsongen. Då var det tänkt att Arsenal skulle få möta Liverpool på Anfield den 14 augusti 2010. Nu har även tv-bolagen fått säga sitt och då har det skett både en och två förändringar.

Sky Sports har velat sända matchen den 15 augusti istället för den 14 augusti och har nu fått sin önskan beviljad.Liverpool - Arsenal sänds alltså på Sky Sports den 15 augusti klockan 16.00 brittisk tid, 17:00 svensk tid.

Hemma i Sverige är det nu Viasat som tagit över rättigheterna för Premier League och vi skall nog inte behöva oroa oss för att de inte sänder matchen. Det är trots allt omgångens smällkaramell. Undertecknad har ingen aning om när sändningen börjar, men 17:00 (svensk tid) den 15 augusti startar i alla fall matchen.

Om ni inte befinner er på Anfield får ni se till att ha en tv i närheten klockan fem den femtonde augusti! Mer info angående ändringarna i spelschemat finns att hitta här!