Medlemmar: 8772 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Mer Arsenal hos Arsenal är på gång.

"We're the Clock End at the Grove"

mån 19 jul 2010 kl 20:55

Projektet "Arsenalisation" rullar vidare. Nu meddelas att till hemmapremiären kommer läktarsektionerna att få samma namn som de hade på Highbury.

Många är de som har saknat de gamla klassiska läktarnamnen från Highbury-åren, men nu kommer man åter att kunna säga att man sitter på "East Lower" eller "The North Bank" för från och med den här säsongen kommer läktarna alltså inte längre att ha namn efter färger ("Yellow Quadrant" och vad de nu hette) utan nu är det North Bank, East Stand, Clock End och West Stand som gäller. The Clock End kommer också att ha en klocka, och det är för övrigt på den delen av arenan som Arsenal Sweden normalt får biljetter tilldelade.

Läs mer på Arsenal.com!