Medlemmar: 6218 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det är dags för årsmöte i Arsenal Sweden.

Välkomna till årsmöte!

fre 30 jul 2010 kl 11:48

Nu är det dags att boka in den 28 augusti i kalendern. Då hålls Arsenal Swedens årsmöte 2010 på O'Learys Gamla Stan i Stockholm.

Årsmötet inleds klockan 12.30, och O'Learys (klicka här för karta) slår upp portarna kl 12.00. Var gärna på plats så tidigt som möjligt för avprickning vid dörren.
Efter årsmötet tittar vi på Blackburn-Arsenal och därefter bjuder Arsenal Sweden deltagarna på årsmötet på mat samt ett glas av valfri dryck. Resten av eftermiddagen/kvällen tillbringas på puben för segerfest - förhoppningsvis - samt frågesport och andra aktiviteter.

ANMÄLAN
Anmälan är obligatorisk och sker på forumet på Arsenal.se i (klicka här för att komma direkt till anmälningstråden). Anmäl dig i god tid så att restaurangen kan beräkna hur mycket mat som ska tillagas.

DAGORDNING
1. Val av ordförande för mötet.
2. Val av en justeringsman att jämte mötesordföranden justera protokollet.
3. Fastställande av dagordning.
4. Fråga om mötets stadgeenliga utlysande.
5. Föredragning av styrelsens verksamhetsberättelse och bokslut.
6. Föredragning av revisionsberättelsen.
7. Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen.
8. Val av ordförande.
9. Val av ytterligare fyra - sex styrelseledamöter.
10. Val av en - två suppleanter.
11. Val av revisor(er).
12. Val av valberedning om en person.
13. Fastställande av medlemsavgift för nästa kalenderår.
14. Övriga ärenden.

Eventuella motioner skickas till jocke.lander@arsenal.se senast 21 augusti.

VERKSAMHETSBERÄTTELSE SÄSONGEN 2009-10

För nionde året i rad ökade Arsenal Sweden medlemsantalet, och den 15 januari passerades drömgränsen 4000 medlemmar. Naturligtvis ett fint kvitto på att klubbens arbete uppskattas av såväl gamla som nya medlemmar.

Under säsongen genomfördes en hel del förändringar på hemsidan. Vi återupptog den tidigare traditionen med tipstävling och i slutändan utkristalliserades två vinnare: Håkan Karlsson och Janne Lindberg. En annan uppskattad förändring på Arsenal.se var att tre nya bloggar sjösattes. Magnus Ahldén, aktiv sedan tidigare, samt nyförvärven Kicken och Fektarn. I övrigt har hemsidan varit mer levande under den här säsongen jämfört med tidigare, då fler personer har varit aktiva med nyhetsrapportering och andra uppdateringar.

Årsmötet genomfördes i Stockholm och det blev stor uppslutning. Styrelsen förblev oförändrad när årsmötet hade sagt sitt. Efter mötet njöt deltagarna av Arsenals fina 6-1-seger mot Everton i premiären.

Biljettförsäljningen gick mycket bra under hösten, då vi tilldelades så gott som alla biljetter vi sökte. Under våren blev dock söktrycket så pass högt att Arsenal inte kunde tillgodose våra behov i vissa matcher. När säsongen summerades hade vi dock tilldelats 100 % av de sökta biljetterna i 21 av 30 matcher, vilket trots allt är ett bra facit.

Årets medlemsresa genomfördes i slutet av januari, och vi lyckades få 40 biljetter till båda Aston Villa i Birmingham och Manchester United hemma på Emirates. Tyvärr fick vi för första gången uppleva en förlust på en medlemsresa, och trenden med dåliga resultat på gruppresorna håller dessvärre i sig. Trots det var medlemsresan återigen mycket lyckad. Medlemskvällen hölls på The Auld Triangle och rundturen på Emirates leddes av Kenny Sansom.

Den lokala verksamheten har varit fortsatt mycket aktiv på många platser i landet. Stockholm, Göteborg, Malmö, Skaraborg, Karlstad, Växjö, Linköping, Örebro och Jönköping har alla haft träffar under året, många av dem vid varje match. I december hade vi julfest parallellt i Stockholm, Malmö, Göteborg och Skövde, där sammanlagt ett par hundra medlemmar deltog.

Kanonmagasinet har också varit uppskattat under året. Vi har gjort intervjuer med bland annat Nicklas Bendtner, Emmanuel Eboue, Andrej Arsjavin, Rami Shaaban och Mart Poom. Kaj Poikela har fortsatt göra ett storstilat jobb med redigeringen, och vi har också fått flera nya skribenter.

Arbetet med att ta fram en ny webbshop har pågått en längre tid, och ett avtal ska även slutas med en leverantör av matchtröjor. Arbetet med denna förväntas vara klart under sommaren och kommer att innebära en förbättring för medlemmarna.

HÅLLTIDER FÖR ÅRSMÖTET
12.00 O'Learys öppnar
12.30 Årsmöte
13.45 Blackburn-Arsenal
Ca 15.30 Segerfest

Varmt välkommen den 28 augusti!

Med vänliga hälsningar
STYRELSEN ARSENAL SWEDEN