Medlemmar: 5524 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Flera Championshipklubbar vill värva Jay Simpson.

Dragkamp om Jay Simpson

fre 6 aug 2010 kl 07:47

Tre Championshipklubbar sägs nu ha fått varsitt bud på Jay Simpson accepterade av Arsenal.

Anfallaren kan således välja och vraka bland kontraktsanbuden och 21-åringen kommer förmodligen bestämma sig inom 48 timmar. Det har varit relativt tydligt att anfallaren Jay Simpson inte har någon plats i Arsenals A-trupp den här säsongen och flera klubbar har visat sitt intresse för den 21-årige anfallaren.

Av de klubbar som visat intresse och lagt bud återstår det nu enligt relativt pålitliga källor tre klubbar i engelska andradivisionen Championship. Dessa är: Leeds United, Crystal Palace samt Premier League-degraderade Hull City. Enligt Mirror Football bestämmer sig Simpson inom 48 timmar