Medlemmar: 5990 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Benfica fiskar efter Armand Traore.

Traore på väg till Benfica?

ons 18 aug 2010 kl 15:27

Traore verkar inte ingå i Wengers framtidsplaner och nu ryktas det om att han kan vara på väg till Benfica.

Armand Traore som kanske är mest känd i Arsenalkretsar för att ha gått in på White Hart Lane med ett knogjärn när Arsenal mötte Tottenham ryktas vara på väg från Arsenal och hans nya klubbadress sägs bli Benfica. Med både Clichy och Gibbs före sig i rangordningen så verkar det vara tungt för den unge fransmannen att slå sig in i Arsenals A-trupp och .

Det talas initialt om att Benfica ska få låna Traore i en säsong för att sedan få chansen att köpa loss honom från Arsenal för £1,5 miljoner. Det sägs dock att Benfica är redo att köpa honom direkt för £3,5 miljoner. Enligt Traores agent så ska det finnas kontakt mellan klubbarna angående Traore men att inget är klart än men att det kan hända saker väldigt snart.

Som sagt så är Armand långt ner i rangordningen på sin favoritposition som vänsterback och då vi även har Pedro Bothello på lån nere i Spanien för att få ett EU-pass så är det kanske dags för honom att gå vidare i sin karriär. Traore spåddes en lysande framtid när han kom till Arsenal men det har tyvärr inte riktigt lossnat för honom.

Källa: Daily Mail