Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Jocke Lander

Det var fullt spjut i källaren på O´Learys före Sunderlandmatchen.

Kort och souvenirer packade

sön 19 sep 2010 kl 13:56

Medlemskorten och de från London beställda souvenirerna packades under lördagen.

Efter närmare en månads väntan kom så äntligen den stora försändelsen med souvenirer från Arsenal i London - men tyvärr var det en hel del av det som Arsenal hade skickat som inte stämde riktigt med vad vi hade beställt. Av ca 200 ordrar var det ett trettiotal som inte kunde packas i sin helhet, och vi ska nu kontakta Arsenal för att försöka reda ut det hela så att vi kan få de saker vi har beställt. Vi beklagar givetvis att det har blivit så här och återkommer med mer information när vi vet mer.

Det gick bättre med medlemskorten, och dessa har lagts i kuvert och lämnas till Posten på måndag morgon så framåt slutet av den kommande veckan bör korten börja ramla in i brevlådorna och inom två veckor bör alla ha fått sina kort.

Från Arsenal Swedens styrelse vill vi också tacka alla er som ställde upp och hjälpte till med att adressera kuverten och lägga i medlemskorten. Över fyra tusen försändelser gjordes klara på lite mer än två timmar - mycket bra jobbat!