Medlemmar: 8698 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Viktig information från Arsenal Swedens styrelse.

Policybeslut från styrelsen

fre 15 okt 2010 kl 16:45

Arsenal Swedens styrelse har på förekommen anledning beslutat att tydligare presentera supporterklubbens policy för två olika frågor.

Den första frågan rör biljettreglerna, där vi nu har gjort en förändring som säger att den som på eget bevåg säljer en biljett vidare till någon annan omedelbart utesluts från klubben. Detta i enlighet med klubbens stadgar, i vilka det står att en "medlem kan bli utesluten om medlems agerande skadar föreningen".

Skulle en eventuell svartförsäljning av biljetter komma till Arsenals kännedom kan det få allvarliga konsekvenser för Arsenal Sweden, då Arsenal FC i så fall kan stänga av föreningens biljettillförsel. Detta är huvudorsaken till att ingen vidareförsäljning får ske under några omständigheter.
Den som inte kan utnyttja köpt biljett bär kontakta biljetter(a)arsenal.se så gör vi det vi kan för att hitta en ny köpare. Detta brukar gå att lösa i de allra flesta fallen.

Den andra frågan gäller annonsering på Arsenal.se:s forum. Forumet är till för att våra medlemmar ska ha en plats att diskutera allt som har med fotboll och Arsenal att göra. Det är inte tänkt som en marknadsföringsplats för den som ser en möjlighet till billig annonsering.

Om du vill sälja något och vill nå ut till Arsenal Swedens medlemmar så ber vi dig därför att kontakta styrelsen för Arsenal Sweden - detta inte bara för att vi inte vill ha försäljning via forumet utan för att vi har avtal med leverantörer av olika slag och det är inte rätt mot våra samarbetspartners att låta andra annonsera gratis på forumet.

Alla inlägg av reklamkaraktär som inte är godkända av styrelsen kommer att tas bort.

Det är dock tillåtet att som privatperson sälja till exempel gamla Arsenal-DVD:er, urvuxna tröjor eller vad det nu råkar vara.

Om du har en egen icke-kommersiell sajt eller en blogg som du vill göra reklam för så håll dig till den tråd som är upplagd för syftet. Återigen - forumet är inte en gratis reklamplats.

Läs protokollet från klubbens senaste styrelsemöte här.

STYRELSEN ARSENAL SWEDEN