Medlemmar: 8905 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Birmingham var inte nöjda med Arsenals tuffa spel och Wilsheres tackling.

Arsenals fula spel kritiseras

mån 18 okt 2010 kl 09:44

Kritiken mot Arsenals spel brukar grundas på en dålig fysik, ineffiktivetet och en påtaglig ungdom. Efter matchen mot Birmingham kritiseras Arsenal istället för ett fult spel.

Det är Birmingham som efter 1-2 förlusten på Emirates i lördags eftermiddag går ut och sågar Arsenals sätt att uppträda på planen. Flera spelare i Birmingham var märkbart upprörda och tryckte på fem sekvenser under matchens gång;

1.Wilsheres tackling på Zigic i slutminuten som renderade i ett rött kort.
2. Chamakhs filmning i första halvlek som resulterade i en straffspark.
3. Samir Nasris "knäade" Ridgewell i ryggen och borde visats ut enligt McLeish.
4. Eboues bensaxt i första halvlek på Ridgewell.
5. David Murphy fick en smäll i huvudet där blodvite uppstod.

Birminghams Roger Johnson för inte helt oväntat liknelsen på Wilsheres tackling till Taylors på Eduardo. Samma Johnson menar också att hans lag mycket väl kunde åkt ifrån huvudstaden med en poäng om inte dessa övertramp av Arsenal hade inträffat.

Tränare Mcleish visar även han en bitterhet och menar på att hans aldrig hade haft chans till en straffspark på Emirates. "Big Eck" säger till The Sun att hans spelare hade varit tvungen att bli slagen av ett baseballträ för att få chansen från elva meter.