Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger är väldigt nöjd med Samir Nasri.

Wenger hyllar Nasri

tis 26 okt 2010 kl 02:20

Samir Nasri har inlett säsongen i Arsenal-tröjan lysande. Och efter ett mål och en assist i 3-0-segern över City så lyfter Arsene Wenger på hatten för 23-åringen.

När Arsene Wenger värvade Samir Nasri från Marseille 2008 så pratades det mycket om "den nye Zidane". Och nu börjar fransmannen leva upp till det på riktigt. Med sju mål och tre assist, i alla turneringar, leder 23-åringen den interna skytteligan före Marouane Chamakh på 6 kassar. Och efter ett mål och en assist senast så hyllar Arsene Wenger sin landsman.
- Vid 23-års ålder startar din karriär på den högsta nivå, och han har blivit mer effektiv. Han har blivit fysiskt starkare och man bedömer spelare efter deras statistik, säger 'le boss'

- Han hade ett mål och en assist (i 3-0 vinsten över City) och det är vad man vill ha från en spelare med hans talang. Han är en komplett spelare för han kan röra sig med bollen, han är snabb och han har utvecklats till en klinisk avslutare. Enligt mig har vi en väldigt bra spelare i honom nu.