Medlemmar: 8910 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Arne Blom AB i Gävle kommer sköta supporterklubbens shop framöver.

Nytt souveniravtal klart

ons 27 okt 2010 kl 16:53

Ett nytt souveniravtal är klart. Arsenal Sweden och Arne Blom AB kommer framöver att samarbeta för att ta fram slagkraftiga souvenirer.

I förra veckan skrevs kontraktet på i Gävle. Från och med nu kommer Arsenal Sweden och Arne Blom AB har ett nära samarbete när det gäller supporterklubbens officiella souvenirer.

Avtalet innefattar bland annat att Arne Blom kommer att lagerföra och distribuera alla klubbens souvenirer.
På så sätt kommer servicen och snabbheten att förbättras avsevärt. Alla ordrar kommer att skickas som paket - allt för att säkerställa kvaliteten och säkerheten. I förra veckan flyttades alla Arsenal Swedens souvenirer över till Arne Bloms lager - och de kommer att distribuera allt framöver.

Arne Blom kommer från och med nu dessutom att producera alla klubbens souvenirer - och klubben har redan lagt en order gällande nya halsdukar, nya mössor och en ny pikétröja.

Arsenal Swedens shop kommer att öppnas inom kort. Då kommer ni att kunna fortsätta att handla de gamla grejerna till oerhört rabatterade priser. Ni kommer också att kunna köpa de nya t-tröjorna med Song, Clock End och Vermaelen.