Medlemmar: 8876 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Szczesny vill ha mer speltid.

Szczesny tvekar om nytt kontrakt

mån 1 nov 2010 kl 15:12

Ungtuppen med det krångliga namnet Wojciech Szczesny spås en lysande framtid. Men trots sin ringa ålder kräver polacken en viktigare roll i laget.

20-åringen har sedan tidigare gjort uttalande som pekat på ett missnöje i antal spelade minuter. Polacken, som senast gjorde en stabil insats mot Newcastle i ligacupen, var innan säsongen Wengers fjärdeval mellan stolparna men har genom utlåning av Mannone och en skada på Almunia på senare tid varit andravalet.
Szczesny talang har många gånger lovordats och det har kommit så långt att Arsenal nu vill skriva ett längre kontrakt med honom, något målvakten tvekar över.
- Det är inte att jag inte vill förlänga. Men jag känner inte att det är läge att prata om det nu. Jag har tillräckligt mycket pengar för att klara mig, men jag kommer bara vara lycklig om jag får spela, säger Szczesny till en polsk nyhetssida.

Wenger har sedan tidigare talat om att man vill förlänga med målvakten. Kanske kommer det att bli mer speltid från den frispråkige polacken hädanefter.